Warning: Undefined array key -1 in /customers/0/1/9/tiborv.net/httpd.www/maps/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 757 Warning: Undefined array key -1 in /customers/0/1/9/tiborv.net/httpd.www/maps/include/quickroute_jpeg_extension_data.php on line 757 Mitt digitale kartarkiv :: 10Mila (14.05.2016)
Tid: 81:12
Får et fint utgangspunkt etter Jørgens 1. etappe. Går ut 10 sek bak Simon Hector og vi har samme gafling, så jeg holder meg sammen med han de to første strekkene.
Til 3. post, som var tv-post etter 5,5 km, ligger vi litt høyt og nøler inn mot posten.
De neste strekkene har vi ulik gafling og jeg må løpe mye alene. Klarer meg bra teknisk.
Ut mot neste tv-post i det åpne området ser jeg en rekke et stykke foran meg og prøver å løpe på for å ta den igjen. Venstre-veivalget blir dermed bestemt av løper`ne foran. Burde vel dratt mellom vannene. Hadde nok tjent 30-60 sek på et høyreveivalg.
Strekkene videre går greit og jeg løper litt alene og litt sammen med andre. Nøler og taper litt tid inn til posten etter gaflinga.
Av gps-en ser jeg at jeg taper nesten 1 min på strekket etter 3. tv-post frem til gaflingspost C. Føler jeg løp bra, men må ha funnet en dårlig trase gjennom myra, og den siste delen av strekket. Neste strekk går heller ikke så bra. Burde dratt sti tidlig på strekket og rett på siste delen, motsatt av hva jeg gjorde. Ble nok påvirket av andre løpere og fulgte ikke egen plan for strekket. Blir da tatt igjen og kommer sammen med Simon Hector på nytt og løper bak resten av løypa.

Løp opp fra 85. plass, 6.54 bak tet til 38. plass, 8.05 bak. Fornøyd! Prøvde å ta sikre veivalg for å få god kontroll inn i postene. Taper litt på noen veivalg, men har lite tidstap ellers. En god stafettetappe :)

Vi hadde håp om å klare topp 100 i år, men endte på 102. plass bare 12 sek fra 100. plass. Neste år blir det tosifret plassering!