Arrangør: Stavanger OK / Sandnes IL / Ganddal IL / Ålgård
Land: Norge
Disiplin: stafett
Etappe: 3
Gikk ute noe bak med Kasper og Styrk like bak meg. Vi hadde forskjellige 1. poster, men de skiller ikke noe, så vi kommer sammen igjen. Orienterer stødig på den første runden. Nøler litt inn i 9. post, ellers bra. Kasper blir tatt ut av stafetten på passering da laget var disket tidligere. Ble dermed plutselig løpende (gående) alene opp bakken. Fant kanskje ikke beste traseen, men kom meg da opp. Går ok videre frem til 14 der jeg bommer drøye minuttet. Tenkte å løpe til venstre for det venstre vannet, men så bare det høyre vannet, så endte opp med å løpe mellom. Mye ser likt ut, så bruker tid på å ta meg inn. Blir litt lurt av Dag som er på vei til 15. post, men skjønner jeg må i motsatt retning. Løper bra resten av løypa, som er akkurat lang nok til at jeg klarer å ta igjen en syk Dag og løpe inn til 4. plass. 2 plasser opp fra i fjor! 2,5 min opp til 3. plass, så mangler litt for å komme på pallen. Solid seier av Nydalen, som kan ha samme lag 2 år til.