Fontainebleau #5 - O-ints (29.02.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Le petit Mont Chauvet
Land: Frankrike
Distanse: 10.34 km
Tid: 64:34
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 189
Første hardøkt på samling og første o-hardøkt i terreng på lenge! Så alt lå til rette for overtenning og hodemist!

Drag 1: Løper rett forbi 1. post uten å se den først så må snu noen meter. Deretter kommer et veldig ulendt og steinete strekk. Generelt ganske fin bunn i dette terrenget, men akkurat her var det en krig å løpe. Blir dratt med på en sleiv til 3. post av Eirik. Følte liksom vi skulle mer til venstre, men var vanskelig å dra ut på noe eget. Vinner hvertfall til slutt draget :)

Drag 2: Bra start, men ut av 5. mister jeg litt kontroll på hvor langt vi har kommet, og stopper for tidlig inn mot posten. Innser feilen ganske raskt og spurter det jeg har for å ta igjen de andre. Problemet da er at jeg gjør en ny stor parallellfeil til 7. post. Spurter forbi Tintin opp til posten på skrenten og spurter ned på stien hvor jeg tror jeg er først i mål, men forstår liksom ikke helt kurvebildet og ser ikke stikryssene ved mål, så begynner klø meg i hodet. Tar litt tid å oppdage hvor feil jeg har tatt.

Drag 3: Lar ikke forrige drags fiasko påvirke meg og spikrer de to første postene, men når jeg skal gå over til retningsløping går det dårlig. Hadde heldigvis litt luke, så kommer likevel først i mål.

Drag 4: Føler meg bra fysisk, men er litt unøyaktig i posttagningene i starten. På vei til 14 må det plutselig kriges gjennom tornekratt, noe jeg ikke var forberedt på, så blir kanskje litt ufokusert og sur. Sausete løping til mål der jeg kommer rett bak Olai og Tintin.

Drag 5: Tynn suppe. Mister det helt til 19. post og er overrasket over at gjengen har ventet på meg i mål og ikke startet sistedraget. Var tydeligvis flere enn meg som hadde problemer.

Drag 6: Taper tid på å gå rett på. Hvertfall til 23, kanskje også litt til 24. Ok derfra til mål. Ser ryggene på Emil og Olai mot slutten, men kommer meg aldri helt opp.

Generelt en god følelse fysisk, spesielt oppover. Teknisk veldig varierende, fra å føle seg uovervinnelig til å gå rundt i sauemodus. Konklusjon: må bli mer stabil teknisk.
Vis kommentarer (0)
 
Fontainebleau #5 - O-ints  (29.02.2020) Fontainebleau #5 - O-ints  (29.02.2020)