Enger Challenge 2020 (17.05.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Trolla
Land: Norge
Distanse: 11.05 km
Tid: 92:05
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 172
Etter skitur i Bymarka om morgenen var det tid for Enger Challenge, også i Bymarka, om ettermiddagen. Var altså en del snø i de øvre delene av terrenget, men også bart en del steder og greit å løpe. Blir en veldig kul økt der det veksler mye på hvem som ligger foran til tross for fellesstart og stedvis snø. Teknisk er jeg godt fornøyd og følte jeg hadde veldig god flyt. Startet i rolig til moderat fart, og farten gikk progressivt opp mot slutten, akkurat som det skal være.

Gøy med gafling i starten der Vegard får en luke allerede fra 2. post uten at hvertfall jeg merker det, men fotsporene avslører han. Var fryktelig dyp snø opp mot 6. post, så tapte mye tid på å ha den gaflingen. Ser i ettertid at jeg burde løpt stien lenger for å kanskje få færre meter å krabbe oppover i snø. Hansi har kontroll i front på kurve-delen, mens jeg prøver noen små egne traseer bak. Til 14 var planen en svak høyre-variant med litt stiløping mot slutten, men ombestemmer meg etter 50-100m, derfor den brå retningsendringen. Godt fornøyd med flyten gjennom korridoren. Får etterhvert ryggen til Vegard på vei mot 16. men gjør en feil inn i posten og han sniker til seg en luke igjen. Microsprinten går bra frem til vi tar igjen Vegard på 6. post. Blir en bom på 7. før de siste postene igjen går fint. Krevende veivalgstrekk til 19 der jeg, Vegard og Hansi løper til høyre, mens Rasmus og Kvaal velger venstre ut av posten. Jeg glir over til en S-varriant, og skilles fra Hansi og Vegard. Taper til til Rasmus og Kvaal, men kommer meg opp igjen i rygg i løpet av kortstrekkene. Avgjørelsen kommer ned til 24. post der jeg bestemt løper langt nok ned og plukker posten. Nøler litt inn i 25, men har god nok luke til å ikke bli tatt igjen.

Minst like gøy å løpe Enger Challenge i år som i fjor, til tross for snø i år, mens fjorårsutgaven bød på bading etter endt økt. Takk til Rasmus for is etter økt :)
Blir definitivt Enger Challenge neste 17. mai også!
Vis kommentarer (0)
 
Enger Challenge 2020 (17.05.2020) Enger Challenge 2020 (17.05.2020)