ESOC Sprint (22.01.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Chepelare
Land: Bulgaria
Disiplin: ski-o
Distanse: 4.58 km
Tid: 21:44
Gj.sn. HR: 118
Maksimum HR: 145
Tung start på EM. Hadde planer om å komme godt forberedt til mesterskapet med 10 dager i høyden i forkant, men på høydesamlingen i Belmeken får jeg en vridning i foten på skitur som preger treningen i stor grad og også konkurransene litt. I tillegg får jeg noen dager med sykdom siste del av høydeoppholdet, så langt fra optimal inngang til mesterskapet. Viser seg i etterkant at det sannsynligvis var korona vi fikk på høydesamlingen til tross for negative tester i Bulgaria (positiv test ved hjemkomst Gardermoen).

Jeg hadde i hvertfall blitt frisk igjen til konkurransen og foten virket ok når jeg teipet godt. Likevel stoler jeg ikke 100% på foten som i kombinasjon med vondt i luftveiene her i høyden med kaldt vær, så preget nok det konkurransen i stor grad. Tankene var mer på hals og fot enn kartlesing og da blir det mye bom og et dårlig løp.

Formen ble ikke verre til dagen etter, så tror det var en grei avgjørelse å gå. Føler kanskje at kroppen trengte en hardøkt for å komme ordentlig i gang igjen. Velger å stå over sprintstafett for å få en hviledag mellom hver distanse i starten av mesterskapet.
Vis kommentarer (0)
 
ESOC Sprint (22.01.2022) ESOC Sprint (22.01.2022)